sandviken, pride och HOTELL!

tjolahopp!
Nu har vi varit i sandviken sen i fredags!
I helgen var vi hundvakt då mina föräldrar hade besök från sthlm och boden.
På lördagen så var vi på valpträff i Avesta, en vän till min skjutsade oss.
i söndags var vi bara hemma och vilade.
På måndagen så gjorde mamma och pappa klart det sista i stugan för att ta sig hem efter att dom haft besök, då skulle mamma koka upp diskvatten, när det var klart så tappade hon kastrullen över sin underarm så hon skollade hela armen!
så hon fick både andra och tredje gradens brännskada!
På tisdagen så tog dom in mamma på sjuklhuset igen och konstaterade att hon kanske klarar sig från en hudtransplantion.
På onsdagen så skjutsade pappa och mamma oss runt så vi visade helena staden, sedan åkte vi in till IKEA och Valbo och handlade doftljus. På kvällen så skjutsade pappa oss till Jenny, en vän till mig, som klippte oss.
Idag har vi varit och solat och sedan har vi inte gjort så mycket mer
Idag berättade mina för'äldrar att eftersom jag fyller snart så ska vi få bo på hotell i sockholm! som dom bjuder oss på!
Vi ska få bo på scandic Sergel PLAZA som ligger alldeles vid sergelstorg!
vi lägger ut bilder sen, från allt!! :-D

kram på er alla!

here we come sandbay!

Idag har jag jobbat likså igår 8-20.30.
Men nu är vi ledig 2 veckor!
HELA 2 veckor tillsammans!
Jag har längtat hem, längtat efter mamma och pappa och mina bröder!
Ska bli så underbart!

Imorgon kl 06.00 går tåget härifrån mot sandviken!
Sedan ska vi på valpträff med xerox alla kullsyskon!
Vi ska även till Falun och träffa Ellie! YES! :-D
Sedan ska vi på priden!!!

Hejdå Östersund!!!



nu blir det att träna med xerox!


Phoebe får åka till momma!







/Angelica och Helena!

här och nu

Den här dagen har varit fantastisk!
I morse åt vi frukost och kollade klart på en film som vi började kolla på igår.
Sen så skulle Tinna, en av Helenas vänner komma hit, så under tiden vi väntade på henne så åkte Helena och handlade fikabröd och hämtade en present till mig, eftersom jag fyller år snart! (i september)..
När hon kom hem så hade hon nybakt go bulle och min present!
Jag var så nyfiken att jag sprang runt henne hela tiden och jag frågade försiktigt om jag fick känna på paketet och det fick jag.. Jag kunde inte gissa vad det var!
Jag hade önskat mig en ipod, men det visste jag att jag inte skulle få då dom är dyra..
Jag frågade om jag kunde få öppna det nu.. Helena svarade "ja det får du väl men då får du mindre paket när du fyller".. det gjorde inte mig någonting, jag fingrade på kartongen och öppnade den.. och vet ni vad?!
Däri låg en ipod, en godis rosa,  som hon även har graverat in -jag älskar dig- på! Jag blev så glad, så glad!
Nu ska den fyllas med musik så jag kan ha den på tåget ner till sandviken!
Jag älskar dig älskling! Du är så underbar på alla sätt och vis!
Jag förstår inte vad jag har gjort för gott här i världen, men jag måste ha gjort något hemskt bra som fått träffa den mest underbara kvinna i hela världen!!

Sen kom Tinna, det var första gången jag träffade henne, men Helena hade pratat så mycket om henne och jag såg verkligen fram emot att få träffa henne! och hon var över alla förväntningar! Snäll, rolig och så lugn och fin!
Är så glad att Helena har så fina vänner! Hon förtjänar dom bästa och det har hon verkligen fått!!
Vi fick även en fin blomma av Tinna! Tack!
Vi fikade och pratade och hade trevligt!

Nu ska vi ta ut hundarna, men här kommer lite kort!

jag helena och min ipod! :-)




Tinna och Helena


Blomman


När jag kom hem i söndags efter jobbet så hade älsklingen lagat god mat och gjort efterrätt!
En riktigt mysmiddag blev det! Underbart! hon hade gjort lax och ris och tänt ljus och sedan drack vi lite vin till!
(gud vad jag blir bortskämd) ;-)
Tänkte lägga ut lite kort på den fina cheescaken som hon gjorde!







JAG ÄLSKAR DIG!

/Angelica

Världens bästa!

Finaste smset fick jag idag; Gud vad jag älskar dig gumman min. Du är min totala lycka och jag är så glad att du är min. Jag älskar dig!Puss

Hon är bäst, hon värmer med små ord och förgyller hela min vardag!!! Jag måste ha gjort något oerhört bra i mitt liv som fått träffa dig;) Jag älskar dig min essi!!!

Nu har jag en lime- cheesecake inne ugnen:) Det är nämligen så att jag ska göra en god middag till Angelica tills hon slutar...ska göra lax, ris, sallad( eftersom hon älskar min sallad av någon anledning) och till efterätt blir det cheesecaken då:) Hon förtjänar det mer än någon annan som är så duktig och jobbar andra helgen i rad nu!! Så avkoppling ska hon minsann få när hon kommer hem!!!!


Vackraste och våran Phoebe!!!

Dags att ta ut cheesecaken nu:)
/H

Elhalsband = idioti

Blev upprörd när jag läste i hundsportstidningen om de elhalsband vissa elaka människor använder på sina hundar!! FY!!! Jag förstår verkligen inte hur man kan ha ett halsband som ger en elstöt så fort hunden skäller...o klart det gör ont när de får en stöt, vilket leder till att hunden skäller ännu mer av smärta!!! Denna tillverkning av dessa elhalsband borde blir förbjuden eftersom de är olagliga att använda, men uppenbarligen är folk dum att köpa!!! Det är ju för tusan djurplågeri!!!! Och inte sätter ni elstötar på era barn när de inte gör som ni vill!? Idioti är vad detta är!!!!!!!

Igår ringde Inger och bjöd in oss dit på söndag för att träna lite utställning och träffa andra från Xeroxs kull...det ska bli hur roligt som helst, det ser vi minsann framemot! :)


De finaste i maj, herregud vad man ser tydligt att Xerox växt när man kollar på gamla bilder...

/H

ops

Jag skulle laga middag till hjärtat idag och var på god väg då jag fick ett sms om att hon slutade 17 och inte 16.30 som jag trodde....vilken tur att jag inte hade lagt in kyckligen i ugnen än! Så nu sitter jag och väntar på att klockan ska gå lite fortare;)

Har fått mina arbetstider jag ska ha på ortopeden, jag börjar tydligen med en natt och en hektisk vecka! Jag hoppas iallafall att den här praktiken blir bättre än den förra, men det är jag övertygad om!:)

Jag har dessutom fått erfara att det inte alltid lönar sig att vara snäll....numera är mina barstolar inte alls som de var förr....
Nej, nu tror jag att det är bäst jag fortsätter med min matlagning så maten står på bordet tills min prinsessa kommer hem!;)

/H

Fredag

Idag har jag tagit en långpromenad med älskade Nova, var jätteskönt - men lite varmt trots att jag gick i skogen, tur att vinden låg på lite iallafall;) Älsklingen är och jobbar, men slutar snart... men så ska hon såklart jobba lördag och söndag med, typiskt!!!:( Men nu är det inte länge kvar tills hon är ledig i två veckor och vi åker till Sandviken - längtar massor!!!

Idag har jag suttit och klurat på presenter till hjärtat (Ja, jag vet att det är tidigt och länge tills den 12:e september, men jag kan helt enkelt inte låta bli) och nog minsann har jag iallafall fixat två saker åt henne*vissel* och vad det är tänker jag då minsann inte säga!!;)

Älsklingen & Nova


NU är det inte allt för länge tills hon kommer hem, trallalaaaaaa....
Jag älskar dig mest av allt min prinsessa!! <3

/H

dans på lätta tår! hahaha!

Igår var en så himla rolig kväll med min älskling!
hahaha, gud vad vi skrattade och hade det bra tillsammans.
Jag skrattar så mycket med Helena, för hon är så otroligt rolig!
Det började med att vi tog en öl och åt middag.
Efter ölen så kom jag på att vi har både shot och likör så då tog vi oss en shot (lakrits).
Vi lyssnade på musik och skrattade, sjög och dansade.
Vi dansade så mycket att jag ramlade, rakt på Helenas tå, det knakade till och helena sa " ooooiiiiijjjjjjj!!! åh åh åh!" (hoppade iväg på ett ben och kom tillbaka med den klockrena kommentaren - Det blev en riktig T(h)åström det där!!
Sedan skrattade vi så vi kiknade!
Hela kvällen var det en massa bus och roliga utlägg!



Idag var hanna och urban här och fikade med oss, det var trevligt.

Ikväll ska vi äta tacos och kolla på film, så mysigt ska det bli!

En liten film från igår! hahahhah!


Bilder från igår! Gud vad vi kan roa oss själva alltså! älskar att umgås med dig älskling!









ja just ja! Idag kom världens regnskur!
looki looki!
och i regnskuren kan man borsta tänderna!



/A

hårfärg.

Jaha alla läsare, nu har vi f'ärgat håret...IGEN! ;-)
Helena är fortfarande brun och jag är guldblond nu. Blev fint! (det är ett gammalt kort, så det är inte den hårfärgen jag har nu)
Men NU måste jag låta håret vila, herregud vad jag tappar hår nu! Jag som alltid har haft så tjockt hår och tjocka hårstrån, nu är hårstråna sååå tunna så ni skulle aldrig kunna tro det! :-(
kanske blir att sätta i en hårförlängning om det fortsätter såhär med hårtappandet!

Nä nu ska vi dricka kaffe!
jag älskar min tjej!

/Angelica

Mys med Xerox!


Såhär kan man se ut när man är nyvaken!

Gynundersökning

Idag följde jag med älsklingen till gyn och det var minsann en underhållande upplevelse*haha* Det började med att när vi väntade hörde Angelica någon ropa hennes namn i ett annat rum och kutade genast dit viftandes med armarna - här är jag, här är jag! Sköterskan såg lite förvånad ut och sedan så sa hon att Angelica skulle ta ett grav. test...
A: - nämen alltså det här är min flickvän, så jag behöver inte ta ett sådant!
Sköterskan: - jaha, men man brukar nästan inte komma in här utan att göra ett sånt först... men det går nog bra ändå, jag får tala om din läggning för doktorn! Sen gick sköterskan och fnissade för sig själv och jag o Angelica fnissade åt henne....

När doktorn väl kom så pratade vi innan undersökningen och där gick det livat till...en fråga om det funnits med någon karl med i bilden någon gång (Hoppade till av förvåning och funderade vad detta hade med saken att göra...och hur man kan fråga det, blir hetrosexuella par någonsin tillfrågade om de haft trekanter eller liknande, knappast!!! Otroligt fult tyckte jag då jag faktiskt älskar en människa och inte är ett dugg intresserad av att dra in någon annan i vårat sexliv!!!!!!!), sedan kom han till - jaha men du är väldigt vältränad, du har inte tagit några sterioider? (vid det här laget hoppade jag yttligare till en gång av förvåning) Nej nej säger hjärtat, verkligen inte...Jag har varit brottare förut o tränat mycket....Haha snacka om lustiga frågor ibland, men de måste ju fråga så...och doktorn var faktiskt superbra i övrigt och vi fick underhållning på köpet!!! Nu är iallafall gynundersökning gjord + cellprov för gumman!:)

Fnissandes från besöket gick vi in på stan och så bjöd jag hjärtat på kebab för hennes mod;)  En otroligt rolig dag på sjukhuset iallafall och älsklingen är verkligen den roligaste människa som finns.....:)

/H

Tavla:)

När jag kom hem från stugan så såg hade hjärtat gjort en tavla till mig, alldeles själv!!!! Jag fullkomligt älskar den!! Nu gäller det bara att hitta ett bra ställe att ha den på- för framme ska den minsann vara:) Du är det vackraste som finns gumman! Tack för att du finns och förgyller mina dagar!!!

Mästerverket:



En av de vackraste låtar jag någonsin hört....


Jag älskar dig min Änglalik!!!!!

/H

jobb och saknad

Nu har jag precis kommit hem från jobbet.
hade ett monsterpass idag 8-20.. har ju 2 timmars rast vid halv 2, så då gick jag hem och vilade.
Jobbar samma tider imorgon. Men det ska nog gå bra, bara jag kommer i säng i tid ikväll!
Helena är i stugan med hundarna och sina föräldrar.. Jag saknar henne, skulle aldrig kunna tänka mig ett liv utan Helena!
Nu sitter jag här och lyssnar på musik, fields of gold med Eva Cassidy, hon är grym! Denna låten har jag hört så mycket, men det är en låt jag aldrig tröttnar på!

Annars händer det inte så mycket.

nu ska jag ta och städa, hoppa in i duschen, kolla på tv och sedan sova!

hepphepp!



When I am down and, oh my soul, so weary;
When troubles come and my heart burdened be;
Then, I am still and wait here in the silence,
Until you come and sit awhile with me.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

There is no life - no life without its hunger;
Each restless heart beats so imperfectly;
But when you come and I am filled with wonder,
Sometimes, I think I glimpse eternity.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.

You raise me up, so I can stand on mountains;
You raise me up, to walk on stormy seas;
I am strong, when I am on your shoulders;
You raise me up: To more than I can be.


arbetsförmedlingen och en personlig assistent!

Idag regnar det och har gjort hela dagen.
Såhär ser jag ut när det regnar och vi ska ut med hundarna.


Ja, efter att vi varit ut med hundarna så gör vi ingenting, ser på tv mest hela dagen och jag har bakat chokladbollar.
Gott! och väääldigt avancerat ;-P

Igår gjorde vi en lov ner på stan, tog cyklarna och cyklade ner.
Gick in på arbetsfrmedlingen och Helena var med, hon stog där med sin handväska (precis som förra gången när jag var på arbetsförmedlingen) och min handläggare frågade om Helena var min assistent,,sedan skrattade hon..
Helena har ALLT i sin handväska, penna, kalender..ja det mesta man behöver för att ha lite koll på sitt liv, framförallt om man ska hålla koll på datum och om man bokat in något speciellt en viss dag, hon har sådan där koll som jag aldrig har haft! (men jag SKA lära mig!)
Min handläggare tittade på mig och sa att jag fick skaffa mig en egen handväska så jag har en jag också, jag tittade på henne och funderade... "jag? handväska?! hmm.. kanske?.. nej men jaaag?!" ...
Mitt svar blev,efter en minuts tänkande på om jag verkligen, verkligen behöver en handväska.. : Nej jag vill inte ha någon. PUNKT.
hahahah!

-Tur att jag har dig älskling!

Ni förstår jag är en sådan där som inte förstår vad folk säger till mig, när jag MÅSTE förstå och ta till mig information så blir jag som låst och fattar absolut INGENTING! Därför är min älskling så snäll och följer med mig på viktiga möten! ;-)

Helena tog iallafall fram diverse papper, som vi hade stoppat ner i hennes handväska som jag skulle lämna in till arbetsförmedlingen (dom hade jag glömt bort i samma andetag som jag satte mig på cykeln och skulle ner på stan).. När Helena hade påmint mig om det och jag hade lämnat in det jag skulle så fick jag tillbaka lite papper, som jag gav vidare till Helena som stoppade ner det i sin handväska.. i samma ögonblick tittade min handläggare på mig, nästintill drömskt och sa - åhh, vad bekvämt! (tror inte att hon visste att hon sa det själv).. hahaha!

Klart alla vill ha en tjej som jag har! en världsbäst och underbart snäll tjej! som dessutom är världens snyggaste och sexigaste någonsin!

- Så FOLKET, jag förstår att ni är liiite avundsjuka ;-p hahah!





Älsklingen är så rolig tycker jag! Hon är den roligaste jag vet och jag har nog aldrig skrattat så mycket i ett förhållande!
Jag ÄLSKAR din humor!!

skriver mer en annan gång!
Nu ska jag kolla på DATE MY EX, så jäkla spännande nu alltså! hahaha! ;-)

/Angelica

Pyssel

Igår låg jag o hjärtat uppe länge och pratade och skrattade - vi som skulle lägga oss i tid hade vi tänkt....Jag har även börjat med mitt pysselprojekt nu när hjärtat ska jobba två helger i rad, vilket är ett fotoalbum till henne! Och jag berättade för henne att jag ska pyssla med det för att hon inte ska hitta albumet någonstans och nyfiket undra vad det är...för jag minns nog hur det var innan påsk när jag hade gömt ett påskägg i min stumplåda eftersom att där trodde jag inte att hon skulle kolla...men såklart var det första hon gjorde av någon konstig anledning! Igår stojjade hon in i köket och såg det jag gjort hittils i albumet*morr* och sa att hon var så nyfiken...haha! Imorrn är iallafall korten framkallade så jag kan göra mera och utan tjuvkik nu förhoppningsvis;) ÄLSKLING HÅLL DINA NYFIKNA ÖGON OCH HÄNDER I STYR!!!!!

Muggarna jag gjorde förut åt gumman i början när vi blivit tillsammans, för alla våra kommande frukostar tillsammans med te:)


/H

Lydnadsträning

Igår var vi ute och tränade lite lydnad med hundarna, dom är så duktiga!!! Var även skönt väder ute då det var lite svalare, så vi passade på att cykla med Nova mot kvällen, medan lille Xerox fick stanna hemma och träna på att vara ensam lite längre tid-  vilket han klarar utomordentligt den lilla herrn!! Han växer så det knakar och när man kollar på kort ser han  ju nästan lika stor ut som Nova*haha* Lite kort från gårdagen...


Angelica & Nova


Angelica & Nova


Angelica & Xerox


Jag & Xerox


Jag, Nova & Xerox


Xerox


Jag & Nova


Nova & Xerox


/H

Godmorgon!!

Igår åt vi ost och kex och hade myskväll med en skräckfilm!! Den vi såg igår var faktiskt rätt bra till våran förvåning;) Idag passade vi på att ta en härlig sovmorgon!!!:) Vi som aldrig brukar så här länge sov faktiskt till 12 idag, sen hade vi en mysstund med hundarna!:) Annars har jag kommit på att man inte bör gå ut själv klockan 6 en söndagsmorgon då jag såg en man i skogen, men som sedan försvann när jag skulle vända och hämta Nova! Men älsklingen stog iallafall ute på balkongen och rökte för hon tyckte något kändes otäckt! Tur att jag har dig gumman för då känner jag mig trygg i alla lägen!!!

Älsklingen, Nova & Xerox <3


Jag älskar dig!

Nu ska vi ta och gå ut med hundarna och hitta på något bus:)

/H

dagstur

Idag är det lite svalare och skönare i luften.
Någonting underligt hände oss i natt, vad det var tänker jag inte gå in på här.
Men underligt var det.

Idag vaknade vi sent, jag gick ut med hundarna och Helena låg kvar i sängen, sedan diskade jag och väckte gumman min, frågade om hon ville ha gröt till frukost och fick ett "ja" till svar. Hon var helt slut idag och likså jag.

Efter frukosten så gick vi ut med hundarna, vi gick upp till en äng som ligger alldeles ovarför där vi bor, vi kastade lite kong och lekte lite, Helena plockade blommor som nu står så fint på köksbordet.

Vi har fler och fler läsare på våran blogg och vi tackar så hjärtligt för det! Förtsätt läs, för snart ska vi börja ställa ut Xerox och hans resultat kommer att finnas här, givetvis massa massa bilder också! :-)
Vi längtar tills vi kan ställa ut honom! weeeei!!

Nu lite bilder från idag!

ute och går. lillen växer och gror! 16veckor är han nu, så nu är han långbent och inte så fager! haha ;-)


Såhär ser xerox och nova ut när dom sprungit genom det höga gräset på ängen! haha! fullt med frön i ansiktet!



några kort på dom båda!



Nova


Xerox


familjen!



Denna kom förbi och hejjade lite. fin fjäril!


Älsklingen plockar blommor


önskar oss regn.

Idag har vi varit på stan, ätit en glass och försökt undvikt solen så mycket som möjligt!
Nu längtar både jag, Helena och hundarna efter lite regn och åska, så det får komma in lite ny luft!
Går ju inte att andas här nu.. så varmt!
Önskar att vi var i våran stuga, slappade och bara ägnade oss åt varandra.

Nova har haft magsjuka, är på bättringsvägen nu (tack och lov) Nu är det Xerox som börjar bli dålig i magen istället, usch! Men vi har börjat med vätske ersättning nu, i förebyggande syfte, för blir det lille magsjuk, så kan han bli riktigt dålig..

Nu ska jag mysa med min flickvän, undvika solen och önska regn! ;-)

/Angelica


Helena badar xerox.  :-)

The goldfish song

satt på youtube och sökte runt lite och hittade denna begåvade dam...:)




Nu ska jag snart ut med hundarna och sen slutar älsklingen äntligen att jobba!;)


/H

kort på vardagsrummet...

Vi har varit lite sena med att lägga ut kort på vardagsrummet, men nu så kommer det några iallafall:)




RSS 2.0