Kalla mig EGO!

Ja vad säger man?!
Jag joggade runt lillsjön i morse efter att Helena gått till skolan och jag kan konstatera EN sak.. den kommer längre ner vid bilderna, saken jag konstaterat väldigt klart idag!
Jag tog mig runt med nöd och näppe!
Fy fasen vilken DÅLIG kondition jag har gott folk!
Jag måste sluta röka och börja med min kondition!
Så nu blir det konditoins träning det mesta!
Det kändes rent utsagt förjävligt att springa, jag HATAR att springa!
Det är det tråkigaste jag vet!!!
Högröd i ansiktet och flåsandes som en varg mötte jag 2damer, jag låtsades som att det inte alls var jobbigt och studsade fram, så fort dom gått förbi så började jag flåsa igen. hahah! tänk hur man gör egentligen!
Vägrar erkänna sin dåliga kondition, inför ett par helt, för mig, okända tanter!
Hur som helst, när jag väl hade tagit mig runt hela lillsjön, jag VÄGRADE stanna, för då hade jag aldrig börjat springa igen, så mötte jag samma damer som innan, dom sa " OJ är det andra varvet?!"
nej svarade jag.
"men mötte inte vi dig nyss?"
jo, svarade jag..
"OJ va FORT du har sprungit!!"
Då hade dom inte ens kommit halvvägs runt sjön, så då lyfte jag lite på hakan och log!
Kände mig stolt! Jag fixade ju faktiskt det här!
Imorgon blir nästa tur, om jag orkar! ;-) haha

så till konstaterandet...

- Bara för att man ser vältränad ut så betyder det inte att man verkligen ÄR det!!!!
(jag har helt ekelt fått grymt bra gener av mina föräldrar)...







/Angelica

Förvirrad


Snacka om att vara aningen förvirrad idag... dagen började med att jag var säker att jag bokat tvättid kl 12.00, så jag tog med tvätten och gick till tvättstugan som var upptagen...jaha tänkte jag, men vad dum jag är det är ju den 31:a idag! (min nyckel hängde på den 30:e 17-22, tänkte inte mer på det) jaha tänkte jag, det var ju dumt...vi som måste tvätta idag. Jag gick hem, tog och gick till den andra tvättstugan där det var ledigt hela dagen den 31:a wooow, så jag tog tvätten och slängde i maskinerna och var oerhört nöjd över att fått en tvättid.

En stund senare kommer det en tjej och plingar på dörren och frågar om jag råkat ta hennes tvättid, jag kliar mig i huvudet och säger nej det tror jag inte, det är den 31:a idag och då var det ledigt hela dagen! Då säger hon att det är den 30:e idag och då blir jag ännu snurrigare och ber om ursäkt 3 gånger och säger att jag var säker på att det var den 31:a idag...men det var ingen fara sa hon, utan jag fick tvätta de maskinerna som är i nu...så får jag se om det är ledigt ikväll och är det inte ledigt ikväll så hade jag ju en tid ikväll i den andra tvättstugan som jag eventuellt gått miste om.....

Ja det här är inte likt mig som brukar ha stenkoll på saker o ting!!!Nu ska jag snart gå o ta ut tvätten och lämna tillbaks tvättstugan som jag råkade stjäla!

/H

En släng av bitterhet

Ja idag var då den där tentan som jag totalt missbedömde förra gången och mitt straff den gången var två poäng ifrån godkänt....vad som sen stog i vissa svar kan jag inte ens själv förstå, varför hade jag inte skrivit det som jag visste skulle vara där? Och idag på omtentan gick det ännu sämre, hallååååå vad är det där för någon fråga? fattade inte ens vad det stog på en simpel fråga- nej för jag hade låst mig! Så nu är jag förbannad på mig själv och bitter för att det nog inte gick så bra som jag velat....

Förbannad och bitter tar jag o Lina och börjar gå hemåt, förbi affären där hon köpter cigaretter och jag en fönsterskrapa då Lina utbrister - Du har nog valt fel karriär, du bore satsa på att vara hemmafru. Det som surrar runt i mitt huvud är nej nej, det är inget för mig efter att ha varit det en sommar, då skulle jag vara bitter á la Theres konstant! Nej jag är nog rätt nöjd med mitt kommande yrkesval;)

Nu så börjar min bitterhet sakta försvinna och jag tänker att det kunde varit värre, kunde ha varit medicin/kirurgi tentan jag kört på vilket hade lett till att jag inte fått gå ut på praktik nu...så man får väl vara nöjd ändå;) Nu är min bitterhet borta, hej Theres!;)

/H

Kläder

Idag har jag fått nya kläder av min älskling....hon är bara för bäst!!!! Det var verkligen behövligt då jag behövde tajta jeans eftersom att jag är less på mina stora byxor för tillfället och för att de tajta jag har är för stora osv.....
Resultatet blev två par jeans, ett svart linne, en gul t-shirt, och jättesöta färglada strumpor som älsklingen tyckte passade till tshirten;) är jag inte bortskämd så säg;)




Världens finaste o jag!
Jag älskar dig!!!


/H

halleluljah!

Har inte hänt så mycket alls.
Jag har varit sjuk, Helena pluggar till en tenta.
Idag ska hon iväg och plugga med Lina.
Xerox växer, vi vägde honom igår, 27,8kg!
Man trodde inte att han skulle bli så stor när han var
2 äpplen hög och 6kg tung! haha! ;-)



/Angelica

Kort på hundarna + en filmsnutt

Bjuder på lite nyare bilder på hundarna:)

Nova


Xerox & Nova


Xerox & Nova




Nova & Xerox


Xerox


Nova


Nova


Xerox


Xerox & Nova




spexkort

Xerox


Xerox hiphop


Nova & Xerox hiphop

Visst är dom söta!?:)

och sedan en liten filomsnutt




/Angelica och Helena

på ängen, på stan och i sängen!

Hej och hallå!
Igår var vi upp med hundarna på ängen, dom fick spåra lite i höggräset och leka lite.
Idag gick vi ner på stan med dom, mest för att träna med Xerox, han skötte sig utmärkt!
Nova är ju redan så duktig och har fokus på oss hela tiden, struntar i allt annat, men TÄNK att lillen är lika!
Han struntar i allt annat, klart han tycker det är intressant och spännande, men han håller sig intill oss med
hög svans och ser allmänt stolt ut!
Idag så var det en kvinna och en man som stog och pratade, sen när vi gick förbi så drog kvinnan efter andan och sa "meeen guud, vilka fina hundar!", kändes så roligt att höra!
För nog sjutton är dom vackra alltid!!!!

Igår hade jag och Helena mysfredag med godiiiis! åh vad längesedan det var vi åt godis! och det var gott! (men inte så gott som jag mindes det?) sedan så såg vi en film, en fransk MARTYRS hette den och den var helt sjuk!
Fy vad otäck den var!
Sedan kröp vi ner och idag tog vi sovmorgon till 11.00! Xerox hade hållt sig, inga problem där inte!

Nu sitter jag med färg i håret, eller blondering kanske man ska säga. Ska skölja ur det nu!

Lite bilder från igår när vi var på ängen..


Nova och Xerox, nu har han snott bollen av henne! haha!



Nu en bild för mamma och mamma!


Fina! (vi tejpar förövrigt öronen på Xerox om någon undrar)


Lek


Xerox och kongen!


Nova i höggräset


Run run run!


hahah! xerox lillpojken!


Morgon mys!






Skogspromenad

Nu har jag kommit in med Nova från en långpromenad i skogen...hon bara älskar att gå i skogen- och jag med! Vi hittade en toppenstig som vi absolut kommer att gå på flera gånger! Dessutom fick den nyinköpta röda bollen följa med så att Nova fick springa in i skogen och hämta den:) Så nu är matte + Nova helt slut...den enda som är pigg är lilla Xerox, men snart ska han också få sig en promenad med lite bus, men han får vänta lite till....han håller nämligen på o tränar att hålla sig så han klarar dagarna när vi kommer vara borta, men han är så duktig!!

Och älsklingen är och sliter på jobbet för fullt, stackaren....snart har hon iallafall två timmars lunch, men sen ska hon tillbaks igen....såå trist:( Som tur är är hon iallafall ledig fredag- söndag:)



Hundarna just nu!:)


/H



Städ, Broccolipaj

Idag jobbar Angelica så då har jag självklart städat (av någon konstig anledning blir det väldigt stökigt när båda är hemma, det beror nog på att vi tycker att det är roligare och umgås;) , varit ute med hundarna och nu håller jag på med en broccolipaj tills hjärtat kommer hem på lunch! Jag hoppas verkligen att klockan går lite fortare, för jag börjar bli lite hungrig + att jag vill ge hjärtat världens största puss!;)



Nova & Phoebe <3

Nu är det bäst att jag fortsätter med pajen:)
Hoppas att alla har en solig o fin dag!:)

/H

Tack Stoffe

Idag hade min bror en fin överraskning till oss, han hade gjort en ny bakgrundsbild till våran blogg. Om ni inte redan sett det så kolla där uppe där det står aquaofvitae :-)

Tack Stoffe för att du tänkte på oss!
Love u!

Här nedanför är en låt Som han har skrivit och det är också han som rappar! kommentera gärna!:)

dumhet.info.se



/Angelica och Helena

En liten video till mitt hjärta!!



/Din Helena

Goddag:)

Nu på förmiddagen har jag varit hos Carro och hälsat på en sväng...så Xerox har fått ensamträna lite, för snart blir det dags för han att klara sig längre hemma, men han sköter det toppen när han är hemma själv redan nu:)

Här är sötnosen Tilde!!!


Carro, Elins bebis Leeah, och Carros Tilde!




Älskling jag är babysugen;)




För övrigt är jag otroligt trött på en viss människa som är otroligt egoistisk och inte tänker på att hon förstör för andra....  När en vän ger henne så mycket och litar blint på hennes ord, sviker hon utan att tveka och sätter sin såkallade bästa vän i skiten... är det vänskap? Nej, jag skulle kalla det stöld av något som inte är ditt....Hoppas du får vad du förtjänar och att du kommer inse ditt misstag i efterhand!!







Nu så väntar jag på att Lina ska komma och fika och snacka lite strunt med mig!

Sänder massa positiva tankar till min älskling som jobbar nu, du är det vackraste som finns, det bästa som någonsin hänt mig! Jag älskar  dig!!

/H

Soulshine


Dagens låt tänker jag ge till Jessica och alla andra som kan behöva den:)



/H

Blåbär

Igårkväll var vi och hundarna ute och plockade blåbär!:) Vi plockade 2 liter, så nu blir det iallafall en blåbärspaj och sen fryser vi in lite så vi har:) Hundarna hade fullt upp i skogen med att leta blåbär, pinnar och massa annat bus! Xerox hittade annat snusk som han fick på sig, så han fick ta sin första dusch igår...gick alldeles utmärkt!:) Jag hade otroligt roligt åt min älskling, ingen kan som hon!! - Ja men söörrruuu man ska ju ut i skoga och plock lit blåbär, nog tuuusn måe man välan ha storstövlan och en snus under läppa. Jag älskar dina tokiga upptåg!*skrattar tills jag får ont i magen* Vi glömde både kamera o mobil igår, så inga kort blev det:( Angelica får lite sovmorgon idag eftersom hon ska iväg o jobba sen, hon är så duktig mitt hjärta! Nej, nu ska jag göra en blåbärspaj!:)

/H

träning

Jag vet ju inte vilka det är som läser våran blogg, men det skulle vara väldigt intressant att få se vilka det är!
Om alla som läser våran blogg skriver sitt namn i en kommentar eller bara namnet så stillas vår nyfikenhet! :-)
vad sägs?
Vi har ca 30 läsare varje dag. Hoppas på fler när Xerox och vi börjar tävla och visa upp lite resultat i bloggen!

Nu har i satt igång med träningen, jag och Helena och Xerox får ensamträna mer än någonsin nu, vilket är bra då Helena snart börjar sin praktik och jag har lite jobb då och då.
Han är jätteduktig, men så har han ju nova och Phoebe som sällskap också! :-)
Men dom gånger vi går långpromenad med Nova (nästan varje dag) så får han ju vara hemma själv då också, men det funkar hur bra som helst. Han är en sådan trygg och fin pojke!

Idag på träningspasset så körde vi ben, jag hatar att träna ben då det är så JÄVLA (ursäkta språket) trist!!!!
Men vi genomled det okså och gick hem med ett glatt humör och kände oss nöjd med oss själva!

Jag ska prova att sluta röka igen, som ni vet så slutade jag ju för ett tag sedan och klarade det faktiskt i 2 månader innan jag började igen (dumt).. så nu ska jag försöka igen.
Igår när jag stod på balkongen så frågade jag Helena om hon inte kunde göra mig sällskap i form av att prata med mig under tiden jag rökte, det gjorde hon, bara det att hon lämnade balkongdörren öppen.
Jag sa då att hon måste passa så att inte katten går ut (menade att hon skulle stänga balkongdörren),
"jaaahaa", sa Helena.. sen gick hon in och liksom kollade på Pheobe hela tiden...
-Öhhh, vad gör du, sa jag...(?!)...
Då svarar hon "passar katten"!
Jaaamen Helena, kom ut och stäng balkongdörren istället!!
Helena - " Jaahaa"..

hahahah!

tjingeling!

lite av varje.

Hej alla läsare!
Nu har vi kommit in från en promenad med hundarna, idag gick vi en sväng i skogen och körde lite personsök!
Nova är ju kung (eller om man säger drottning?) hon är grym att använda nosen, så vi funderar faktiskt på att börja köra spår med donnan, så hon får göra något hon tycker är kul :-)
Nova är ju inte en sådan där rottweiler som är speciellt arbetsvillig, hon ligger faktiskt hellre på soffan *skrattar*, men när det gäller spår så vill hon faktiskt jobba, det är roligt att se!

Vad gäller Xerox så kommer vi att få en till stjärna i familjen! Han är grym att använda sin lilla nos! Han spårade lätt upp mig och helena, fast vi inte gjort personsök så många gånger, har faktiskt inte tränat speciellt mycket alls med honom, utan njutit (oftast iallafall) av valptiden så länge som möjligt, skapat band och tillit, men nu väntar utställningar och spår för den lille! Så fort det blir en utställning här omkring så kan ni räkna med att se oss på banan!
Vi får visserligen möta dom som är 9månader och Xerox är ju bara 6månader, så 9månaders hundarna är ju mer utvecklad och allt sådant, men vi får se det som träning tills lillen har växt på sig!

Annars så har dagen i sig varit bra, vi har varit ner på stan och faktiskt, tro det eller ej, ätit lunch!
Vi unnade oss det, vi brukar ju inte ha råd att gå ut och äta, då Helena pluggar och jag stämplar, men nu när jag har haft jobb så fick jag lön för förra månaden nu! Och jäklar man kan ju leva lite också! :-)

Sedan så måste jag berätta en rolig sak.
Idag när vi satt i soffan och kollade på projekt runway så satt vi och åt grodor.. ja det låter konstigt, kanske ska säga godis grodor, hur som helst, dom här grodorna finns på RUSTA och är så jäkla goda, det är sådana där hårda som man suger på, dom är i olika färger och med salt inuti! (säger bara mums)!...
Hur som haver så satt vi som sagt i soffan och sög på dessa, vi drack även en kopp te.
Tydligen så har Helenas groda tagit slut så hon sträcker sig efter en ny... Bara det att hon trodde att jag satt med hela "grodburken", men det var ju i själva verket mitt TE!
Jag ser hur hennes lilla hand travar mot min te-kopp och jag säger " nej Helena, nej!"..
Men hon var helt okontaktbar...
PLUMS, så har jag hennes fingrar i hela min te-kopp!!
"ojdå, jag trodde det var grodorna"...säger Helena.
det var lite komiskt tycker jag :-)



en mysig Phoebe


Våran lilleman som vill mysa på morgonen


och morgonvovvar!

Nu lite bilder från sandviken

Bara Nova som fattades och Phebban såklart!


Här är Dixie! en sötis! :-)


I sthlm på hotellet.




Jag älskar dig Helena Jacobsson! Du är den vackraste människan på jorden!
Du ger mig så mycket och jag är tacksam för varje dag som jag får med dig!
Kyss!

/Angelica

valpträffen

jaha då sitter man här, har precis varit och jobbat.
Idag var det varmt, varmare än igår! puh!
Annars händer det ingenting här.
Allting rullar på, som det ska.

Lite bilder från valpträffen vi var på i Avesta!

Påväg till Avesta..i väntan på tåg.



Xerox mamma!


Xerox syster Mathilda. Söt min va? hihi, sådär ser xerox ut underifrån också!




Bakdelen på Mathilda och Xerox bror Milko i bakgrunden.


Xerox och en stor rottispojke, kommer inte ihåg vad han hette! (hjälp mig någon?)

Här är också den stora rottispojken.


Xerox och Mathilda, tror Xerox vill äta upp henne för hon var så söt :-)


Mathilda i ett halsband med pärlor, Xerox i ett blått halsband och i bakgrunden kan man skymta deras fina mamma!


Ångrar att vi inte tog kort på syskona tillsammans! och ångrar att jag inte tog fler kort på hans syskon!

/A

Nomy - let it come

Har inte så mycket att säga idag, men bjuder iallafall på en fin låt....:)



/H

Prideparaden!!














Vi går i paraden:)



Jag älskar dig!!!

Sthlm:)

Detta hotell blev vi bjudna att bo på av Angelicas underbara föräldrar:)


Massa gott hade vi fått nerskickat i en hemlig resväska också:)


Vi badade och drack champange:)


Finaste innan utgång!<3


Utekväll med dragshow










Underbar hotellfrukost:)mumma


Innan pridepark!



Hajja;)


Vi hade en toppenpride!:) Kunde inte ha varit bättre alls....Nu ska jag lägga upp bilder från prideparaden:)

RSS 2.0